torsdag den 26. september 2013

Nogle tanker om bloggen

Så lidt som der sker herinde (og her) for tiden, skal jeg vist være glad hvis der stadig er nogen der læser med - men hvis i gør, så håber jeg i har lyst til at give et lille besyv med på nedenstående.

Tiden til blogning har været meget nedprioriteret de sidste måneder, bl.a. pga. stort arbejdspres som kun efterlader tid og overskud til at lave maden - ikke at få skrevet om den. Jeg har jo for fanden ikke engang fået skrevet om den fest vi holdt i juni - der var ellers masser af mad at skrive om.

Selvom jeg selvfølgelig blogger for min egen skyld, så efterlader det konstant en lille smule dårlig samvittighed fordi jeg jo stadig gerne vil det rigtig meget - men døgnet har bare for få timer pt. At der så er to blogs at bidrage til gør det ikke nemmere - og inden der er nogen der siger "man har ingen forpligtelser som fritidsblogger, så man blogger jo bare når man har tid og lyst", så er jeg enig. Men der er immervæk ikke meget fis ved at have to blogs, som ikke er blevet opdateret i over en måned. I hvert fald ikke i mit hoved.

Så derfor har jeg en tanke - nemlig at samle hele aktiviteten på Heidis Verden, og flytte alle indlæg derover (dvs. indlæggene bliver slettet herfra (medmindre de har kommentarer) og oprettet under samme dato på den anden blog - så denne blog, med de indlæg der er tilbage, vil ikke blive slettet helt - endnu i hvert fald).

Allerede inden jeg startede her var jeg i tvivl om der var behov for en separat low carb blog, men jeg tænkte at low carbere nok ikke gad læse almindelige opskrifter (og dem er der jo stadig nogle af) - og omvent.
Nu er der så oven i købet sket det at jeg (indtil videre) er røget med på 5:2 faste-vognen, og det vil der måske også komme nogle ting om, som ikke hører hjemme her. Skal der så en 3. blog til?
Nej, blev der sagt.

Derfor har jeg tanken at det hele skal foregå på Heidis Verden, men sådan at det bliver nemt at sortere i det man har lyst til at følge med i. Almindelige opskrifter kommer som de plejer - low carb/LCHF opskrifter bliver mærket i overskriften, og indlæg der har med fasten at gøre (og dermed det begrænsede kalorieindtag på 500 kcal på fastedage) vil også blive mærket specielt.

Så spørger jeg så ud i det blå:

Vil det blive for forvirrende?
Vil DU stadig gide at følge med?
Bliver det i virkeligheden nemmere og bedre for alle?
Tænker jeg for meget over hvad andre tænker?
Find selv på flere spørgsmål.

Egentlig har jeg vel nærmest taget beslutningen, så nogen vil nok mene det er fjollet at spørge om andres mening - men jeg vil nu stadig gerne høre den, hvis du gider bidrage. Så må jeg jo selv slås med om jeg bliver be- eller afkræftet i at det er den rigtige beslutning.

Inden jeg går i gang, har jeg dog lige et par fotobøger jeg skal have lavet færdig, så der kommer ikke til at ske det store lige nu og her - men forberedelserne går så småt i gang.

God dag til jer der kommer forbi - både bevidst og ved et uheld.

25 kommentarer:

 1. Hej Heidi,
  Jeg hænger stadig ved og synes sagtens, du kan samle din blogging på en blog. Det er jo Heidis Verden med alt, hvad det indebærer. Og del endelig dine erfaringer med 5:2, når der bliver plads til det.
  Skøn torsdag til dig!
  KH
  - frk. sveske

  SvarSlet
 2. Det giver god mening at samle det - og lad nu være med at stresse over en blog :) Vi er glade, når der er lidt nyt ind imellem :)

  Vh. Edith

  SvarSlet
 3. Jeg skal også nok stadigvæk læse med :)

  Charlotte

  SvarSlet
 4. Hej Heidi
  jeg bliver heller ikke forvirret ;)
  Jeg skriver jo på ingen måde en "ren LCHF" blog -selv om jeg har oplevet kommentarer på det ;)
  Jeg synes at så længe at man kan se hvilke kategori indlægget er så er det fint.
  Jeg spiser og laver jo også andet end LCHF :)

  SvarSlet
 5. Det skulle vi nu altså nok kunne finde ud af. Glæder mig til 5:2 opskrifter :-)

  SvarSlet
 6. Synes det er helt fint at samle dem. Her er min kageblog også blevet til kage, mad, bolig og baby blog, men jeg har så fokuseret på bloggens opdeling og overskuelighed :)
  Jeg læser i hvert fald med hos dig ligemmeget om du har en eller to blogs, men er sikker på jeg får læst mere på en da man så ikke skal huske at kigge forbi to steder i en travl hverdag.

  SvarSlet
 7. Hejsa
  Jeg synes, du har to rigtig fine blogge og det vil være helt fint at samle den til en. Jeg har selv en blog, der primært handler om sund mad (low carb, LCHF og "almindeligt" slankemad), men poster også indimellem retter, der ikke er så sunde. Også jeg er røget med på 5:2 diæten og ser det ikke som nogen hindring for at blogge det samme sted. Du skal jo bare have styr på kategorierne, så kan læserne sagtens finde rundt. Vi er jo nok alle sammen til lidt af det hele, hvis vi skal være ærlige ;-)
  God fornøjelse med flytningen. Jeg skal nok hænge på.
  Mange hilsner

  Kathe

  SvarSlet
 8. Tusind tak for jeres kommentarer :-) Jeg havde jo sådan set allerede bestemt mig, men jeg er glad for at det ikke er helt ude i hampen - og er så småt begyndt at rette indlægsoverskrifter, og flytte lidt. Når dét er overstået, håber jeg snart at komme med noget nyt!
  Rigtig god weekend til jer :-)

  SvarSlet
 9. Jeg læser også gerne stadig med! - og det er nok også nemmere, både for dig og os læsere, hvis det hele er samlet i en :-) Rigtig god weekend til dig!
  Mvh Ida

  SvarSlet
 10. Hej Heidi
  er du da helt bimmer Heidi - klart jeg vil følge dig.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 11. Klart Heidi - hvordan kan du tro andet - elsker din blog:-)
  Hilsen
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte - lover der nok skal komme til at ske lidt mere fremover :-)

   Slet
 12. Jeg følger pænt med på den 'gamle' og er enig - man behøver ikke dele sin blogge op, evt kan der jo laves feeds/tags hvis det er det... personligt kan jeg dog godt lidt at der er lidt blandet...
  Og om der kommer et indlæg om dagen eller en sjælden gang, er mig ligemeget - for jeg kommer ind når overskriften i min feedreader siger 'bum' ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Annika: Tak for dit input - er glad for du stadig gider følge med :-) og der skal nok komme overskrifter der fortæller hvis det drejer sig om low carb, eller faste-diæten. Så kan man selv vælge til og fra!

   Slet
 13. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 16. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 17. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 18. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 19. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 20. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 21. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 22. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet