søndag den 14. juli 2013

Vinder af CeWe kogebog


Så skal der trækkes en vinder af kogebogen jeg har fået lov at lave hos Onlinefotoservice -  der var 12 der deltog, og tak til jer fordi i gad være med :-)

Faktisk har jeg fået en værdikode til to bøger, og i stedet for at beholde en selv, vil jeg meget hellere give dem begge to væk. Jeg er dog ikke helt klar over om jeg SKAL lave dem begge ens, eller om jeg kan lave to forskellige, men det håber jeg at få afklaret i løbet af næste uge.

Derfor har jeg trukket to vindere - og jeg håber som sagt i kan få hver jeres bog helt efter eget ønske, men i værste fald får i lov at vælge halvdelen af opskrifterne hver, og så bliver den anden halvdel jo så en overraskelse for jer begge.
Det håber jeg i er med på!

Jeg brugte Random.org til at vælge begge vindere, og den første blev kommentar nr. 3:


True Random Number Generator  3Powered by RANDOM.ORGDvs. det blev frk. sveske der løb af med den første bog.(Jeg beklager, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af at kopiere det rigtige Random billede over, så derfor viser den nok 100 deltagere i stedet for 12 - men resultatet er altså baseret på 12).
Nr. to blev kommentar nr. 10:
True Random Number Generator  10Powered by RANDOM.ORGfra Terese.
Sjovt nok vælger i begge kokoschokoladen med kakaonibs som det der skal med i bogen, så jeg regner med i begge er med på at bogen bliver med Low Carb opskrifter, hvis ikke jeg må lave to forskellige.
Jeg sender en mail til jer begge snarest, men i må gerne begynde at finde links til de opskrifter i hver især vil have med - hvis i finder en 10-15 stykker hver i første omgang.
Til lykke til jer - jeg glæder mig til at lave bogen til jer :-)

3 kommentarer:

 1. Wee! hvor er det fantastisk - så må den svære udvælgelse sættes i gang. Hvor var det en dejlig overraskelse at slutte weekenden af med, tak.
  Jeg glæder mig meget til at modtage den lækre kogebog med dine opskrifter.
  KH
  - frk. sveske

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak - det bliver helt sjovt at prøve at sætte op - har kun gjort det med feriebilleder før, så det bliver lidt noget andet med opskrifter osv. Men jeg glæder mig :-)

   Slet
 2. frk. sveske: Jeg troede egentlig jeg havde din mail et eller andet sted, men kan ikke finde den - heller ikke på din blog :-)
  Vil du ikke lige maile til hejdi (at) fiberpost.dk :-)

  SvarSlet