mandag den 8. juli 2013

Vind Heidis kogebog med opskrifter efter eget valg!Normalt plejer jeg ikke at skrive en masse om hvorfor der er stille på bloggene i perioder - men eftersom det nu er ved at være temmelig længe siden jeg har givet livstegn fra mig begge steder, vil jeg da godt lige gøre opmærksom på at jeg

A) stadig er i live
B) stadig laver mad (ellers ville punkt A nok ikke være tilfældet)
C) ikke er så heldig igen med at følge LCHF stilen

Det har bla. været pga. en masse forberedelser til vores fælles fødselsdagsfest, som nu er vel overstået, en masse arbejde som jeg tilsyneladende bare aldrig får bund i, og en ferie vi vendte hjem fra i går. Hårdt tiltrængt var den, men dejlig og afslappende (hvis man lige ser bort fra at alle hotelsenge syd for grænsen er ved at tage livet af mig - heldigvis fandt rengøringsdamerne ud af på dag to at de lige så godt kunne pakke de ekstra dyner ned under lagenet, for dem sov jeg ovenpå hver nat).

Nå - men - altså inden jeg tog på ferie blev jeg kontaktet af CeWe Color Nordic, som spurgte om jeg havde lyst til at lave en lille give-away med en af deres fotobøger. For at det ligesom skulle have lidt med bloggenes emne at gøre, kunne det være i form af en kogebog med mine opskrifter og billeder.

Da jeg selv tidligere har brugt CeWe til at lave fotobøger med tilfredsstillende resultat, syntes jeg faktisk det var en glimrende idé - jeg har ingen intentioner om nogensinde at skulle udgive en kogebog, men på den her måde kommer det alligevel til at føles lidt som om man laver en.
Ish.

Det du kan vinde er en fotobog i højformat, kvalitet hardcover, med digitalt tryk på 26 sider (du kan se et eksempel her).

Min tanke er at vinderen vælger et antal af opskrifter fra en eller begge blogs, som jeg så putter i bogen med tilhørende billeder - om der kan være mere en én opskrift pr. side ved jeg ikke lige endnu, men det finder vi ud af hen ad vejen.

For at deltage behøver du ikke hverken være fast læser, følge med nogen andre steder (men det er ligesom et krav at du læser indlægget), eller at danse tre gange rundt om dig selv mens du synger "Jeg ved en lærkerede" i falset - du skal sådan set bare lægge en kommentar til dette indlæg, og nævne en enkelt opskrift fra en af bloggene, som du helt sikkert ville have med i bogen hvis du vandt. Det behøver ikke være en du har prøvet, men måske bare en du synes ser spændende/lækker/god/interessant ud - eller kedelig, hvis du vil udfordre dig selv til at gøre det bedre end mig.

Jeg trækker en tilfældig vinder søndag den 14. juli omkring kl. 18 - så alle har altså lige stor chance for at vinde.

Hvis ikke du selv har en blog jeg kan kontakte dig igennem, så husk at skrive din email i kommentaren, så jeg kan få fat i dig hvis du vinder.

P.S. Jeg skal lige nævne at jeg pt. ikke kan love hvor hurtigt jeg kan have bogen færdig, da arbejdet igen truer fra meterhøje stakke efter ferien i morgen - men eftersom bogen skal være bestilt hos CeWe inden 31. august, så vil jeg i hvert fald love så meget at det bliver den også.

Good luck!

13 kommentarer:

 1. Så lækker en præmie og så har ingen kommenteret endnu. Jo tak siger jeg bare.

  Jeg er helt tosset med pandekager og kan virkelig æde mange (lchfstyle, Ind imellem) og chokolademousse skal virkelig også være med i min bog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er din chance for at vinde så meget større :-)

   Slet
 2. Denne her: Danmarks bedste burger - simpelthen fordi de giver de bedste burgerbøffer jeg nogensinde har lavet... :)

  Rigtig god sommer.

  //Maja

  SvarSlet
 3. Årh Heidi - sikke en lækker præmie! Den vil jeg meget gerne have fingre i. Min samling af kogebøger er så begrænset og det er en FEJL.

  Det er til gengæld ikke nemt at vælge en yndlingsopskrift herinde, men pt er det de frosne kokos-'chokolader', som står tydeligst frem. Jeg elsker dem! De er også perfekte i min kost pt, hvor jeg leger med ketose.

  KH
  - frk. sveske

  P.S. Dejligt at høre, du stadig trives, en blogpause kan alle få brug for.

  SvarSlet
 4. Hej Heidi! Fantastisk præmie. Den vil jeg MEGET gerne have. Jeg benytter så mange af dine opskrifter - ikke mindst den pulled pork i ovnen. Jeg kan desuden kun give maja ret i, at "Danmarks bedste Burger" er Danmarks bedste burger!

  Fortsat god sommer.

  kh Pia (phalds@gmail.com)

  SvarSlet
 5. Hvor fedt! :D Ville rigtig gerne vinde den bog!
  Synes du har mange lækre opskrifter, og det ER bare nemmere (for mig i hvert fald :P) at følge en opskrift med en kogebog foran sig.
  Jeg vil helt sikkert have dine morgenmadspandekager med hytteost i bogen. Har ikke prøvet din variant med appelsin og kanel, det lyder lækkert :)
  Og så ville jeg have flere af dine opskrifter på brød med. Skal igang med at finde en brød-erstatning, men synes det virker lidt uoverskueligt. Så dine opskrifter ville være en stor hjælp :)

  Jeg krydser fingre for at det bliver mit held! :)
  Kram fra Trine

  SvarSlet
 6. Hej Heidi

  Her vil jeg i alt fald være med. Jeg har længe fulgt din blog fra sidelinjen og syntes, du laver noget vildt spændende mad.

  Men... at vælge en enkelt ud, det er altså svært. Mandelchips med ost og krydderier, skal helt sikkert med i "min" bog :-D

  X'er virkelig fingre for, JEG vinder!!

  SvarSlet
 7. Hej Heidi.
  Det lyder spændende med sådan en lille konkurrence.
  Skulle det være min kogebog så skal der være en opskrift på Salat med tomat,asparges,peber og citron.
  Og ligeledes opskriften på salat pesto.
  Hilsen. Jesper.
  E-mail: jesper.odder@turbopost.dk

  SvarSlet
 8. Hej Heidi

  Når man nu skal vælge, må det helt klart blive rabarberkagen. Jeg er tosset med rabarber og skal helt sikkert ha' prøvet din opskrift af :-)

  Kh. Lone

  SvarSlet
 9. Der skulle helt sikkert være en opskrift med frøbrød og pandekager. :)

  fruvang@yahoo.dk

  SvarSlet
 10. Ny på bloggen, men synes her ser spændende ud :) Jeg faldt med det samme for opskriften på frossen kokos"chokolade" med kakaonibs, den skal jeg klart prøve!

  - Terese (siffie_tm@hotmail.com)

  SvarSlet
 11. Hjemmelavet marcipan på Low Carb-bloggen

  - inflames_96@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Helt klart chokolademousse :) fabfamilie@yahoo.dk

  SvarSlet