torsdag den 30. august 2012

For hevlede da...


Så lykkedes det mig lige så fint at få slettet det indlæg jeg lige har lavet om chokolademuffins med johannesbrød - kom vist til at gemme en kladde på en anden computer, og pist væk var den!

Får nok ikke lige genskabt det indlæg i aften (har desperat forsøgt at genåbne lukkede sider i Chrome, men selvom den ellers plejer at være ret samarbejdsvillig, så er indlægget tilbage til square one, som kun indeholder den originale opskrift fra Elana's Pantry).

Hvis nogen tilfældigvis lige skulle have indlægget stående åben, så PLEASE lad være med at lukke siden ned! Hvis du vil kopiere teksten og sende det på en mail til hejdi@fiberpost.dk - så sender jeg gerne en lille tak med posten!!
Og Henriette, som nåede at få kommenteret - håber du har fået mit svar i en mail :-)

*slår sig selv hårdt oven i hovedet*

En tur på biblioteket på godt og ondt


gav følgende bøger med hjem i kurven, som nu skal studeres for inspiration.
Det er ikke fordi det vælter frem når man søger på low carb og raw i Viborg biblioteks database, men det kan jo være det bliver bedre med tiden.

For nu er der i hvert fald nok at bladre igennem og få inspiration fra, indtil de skal afleveres igen (lur mig om ikke jeg kommer til at forsøge at genlåne dem alle, fordi jeg ikke når at få dem afleveret til tiden).

Og så et lille surt opstød.
Jeg føler mig lidt som en gammel sur gimpe, når jeg er nød til at spørge om:

- det er slut med de dage hvor man kunne gå på biblioteket og  sidde i fred og ro og fordybe sig i en bog, hvis det var det man havde lyst til? (De har faktisk stole stående, så man må vel formode at det et tilladt at sidde og læse i dem).
- det er slut med at stå foran én af boghylderne og koncentrere sig om at kigge bogtitler for at bestemme sig til hvilke man gerne vil låne? (Raw og low carb bøger kan faktisk stå under alt fra 64.12 til 64.14, 64.15 og 64.17, så det er ikke bare sådan lige!!!)
- det er slut med at sidde og læse en avis uden ørepropper?

For jeg skal da godt nok lige love for at der var larm på biblioteket - skrigende børn, en ansat der stod og snakkede med et par veninder der tilsyneladende var på "besøg", et par mænd der sad og diskuterede dagens avis temmelig højlydt (her gætter jeg kun på hvad de snakkede om, for sproget var ikke dansk, så jeg aner ikke hvad formålet med den højrøstede konversation var) - 2-3 piger der stod ved en bogkasse og diskuterede alt muligt andet end bøger under grin og fjanten.
For ikke at tale om det runde bord hvor man kan sidde og søge efter bøger - på den modsatte side af mig sad en ung mand med en taske på bordet, hvor han sad og rodede efter unavngivne ting, så det hele rystede.

Hold nu kæft jeg var ved at få stress!
Er der ingen uskrevne regler længere om at på biblioteker forholder man sig i ro??

Jeg var seriøst ved at overveje at gå op til en bibliotekar og spørge om det virkelig var 100 år og en sommer siden jeg havde været der sidst (ikke at jeg ved hvor de skulle kunne vide det fra), for jeg erindrer ikke at jeg nogensinde har oplevet nogen lignende.
Godt nok kommer jeg ikke tit på biblioteket, men når jeg gør, så foretrækker/forventeDE jeg RO!

Er jeg sippet og har ikke fulgt med tiden?
Hvordan er der på det bibliotek du kommer på?
Slet selv de ! og ? du synes der er for meget.