torsdag den 1. november 2012

Fødselsdagsfejring på arbejde

Altså jeg er godt klar over at det efterhånden er over 2 uger siden jeg havde fødselsdag, og at i snart brækker jer over at høre mere om det - men i er nok nød til lige at bære over med at skulle høre lidt om i fredags, hvor jeg holdt fælles rund fødselsdag på arbejde sammen med to kolleger - 40, 50 og 70 år, så det var 160 års fødselsdag vi havde inviteret til.
Jeg følte mig vældig ung.

Særligt udvalgte kolleger var inviteret til kl. 13 i firmaets showroom, til en lækker buffet fra Madkunstneren i Viborg, og jeg supplerede med daddel-chokolademuffins (i stedet for at give kage på selve dagen) med en lækker næsten-raw chokoladefrosting, som der kommer opskrift på i et andet indlæg.

Det er ikke fordi jeg har tænkt mig at gå all-in på raw-bølgen, men jeg er enormt fascineret af meget af tanken, og synes feks. at der findes utrolig mange lækre desserter, kager og snacks.
Derfor havde jeg også ønsket mig to raw bøger af Caroline Fibæk i gave - Raw Cake og Nyd Dig Sund.

Jeg var så heldig at få dem begge, sammen med et stort kontant tilskud til dehydratoren som jo allerede er i hus


- og derudover fik jeg også en lækker pakke fra Dahls Vinhandel i Viborg, fyldt med gode sager (dejligt med gode kolleger der ved hvad der hitter hos en madnørd!) 

Der var lækker økologisk hvid chokolade fra Summerbird


En Wasabi-mayonnaisedressing og glukosesirup fra Heiberg


Kakao fra Valrhona, og 3 dåser med krydderier fra Mill & Mortar - økologisk vaniljepulver fra Uganda, ægte safran og kinesisk five spice krydderi


Og endelig en skøn flaske 10 års portvinLækkermåsen kom ud og fejrede dagen sammen med mig da han kom fra arbejde, og han tog lidt røven på mig ved at komme med 40 fantastisk flotte røde roser og en hjerteformet æske chokolade  (nok som kompensation for at han ikke var hjemme på selve dagen). Roserne var så lange at vi ikke har nogen vase der passer til - men med lidt støtte op af væggen gik det alligevel. Og de står faktisk forholdsvis pænt endnu, selvom de er næsten en uge gamle.Som sagt fik vi mad fra Madkunstneren, som min chef (som var en af de andre "runde" folk) med succes har afprøvet flere gange før, og det kan bestemt godt anbefales.
Der var masser af mad, det var fint anrettet, og det hele smagte supergodt.
Det fortjener faktisk sit eget indlæg, så det tror jeg det får, med billeder af alle de gode sager.
Her til sidst lige et par billeder af mine muffins i det muffinstativ jeg var så heldig at vinde hos Bianca for noget tid siden - det kom endelig i brug!4 kommentarer:

 1. Det lyder som en hyggelig dag :) Dejligt med kolleger, der har lyst til at fejre én, og kender én godt nok til at give gode gaver.
  Og nøj, hvor ser den chokoladefrosting dog god ud! Den glæder jeg mig til at læse om :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Xenia: Ja det er skønt når folk ved hvad man godt kan lide :-)
   Den var også god, frostingen, og der var heldigvis nok til at putte en portion i fryseren - så skal det testes om den kan tåle det.

   Slet
 2. Svar
  1. Henriette: Ja hvis det er frostingen du mener :-) Skal dog lige ovenpå efter et par dages forberedelser til (og nu efterveer efter) gæster i går. Men den kommer!

   Slet