LCHF / Low Carb / Palæo / Stenalderkost – her finder du lidt en blanding af det hele, med meget lidt raffineret sukker og stivelse/korn, og høj fokus på naturlig mad lavet fra bunden af gode råvarer (og masser af FEDT!). Indimellem flirtes der også lidt med RAW food, især på dessertsiden.
søndag den 15. juli 2012
Opskrift: Tabbouleh uden bulgur og canarisk rød mojo
Jeg har blogget om dette på den anden blog - en bulgurfri version af tabbouleh og en skøn canarisk mojo med peberfrugt.
Fremover bliver det nok sådan at jeg linker mellem de to blogs hvis jeg synes noget er relevant begge steder, i stedet for at poste den fulde opskrift to steder. Og så bare med lidt ekstra kommentarer hvis nødvendigt.
Håber det ikke bliver for forvirrende.
Mest af alt for mig selv.
Denne bulgurløse tabbouleh er fuld af blomkål og broccoli og urter, og fylder ikke meget i kulhydratregnskabet. Den smager skønt sammen med mojoen, og sammen med feks. stegt kylling bliver det en fyldig men stadig let frokost - og til aften er det perfekt sammen med en stor rød bøf, eller andet oksekød, sammen med masser af (krydder)smør.
Etiketter:
salat,
sauce/smør,
vegetarisk
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar