LCHF / Low Carb / Palæo / Stenalderkost – her finder du lidt en blanding af det hele, med meget lidt raffineret sukker og stivelse/korn, og høj fokus på naturlig mad lavet fra bunden af gode råvarer (og masser af FEDT!). Indimellem flirtes der også lidt med RAW food, især på dessertsiden.
Sider
▼
onsdag den 5. september 2012
Grøn bønnesalat på den anden blog
Denne salat med haricots verts og edamamebønner er rigtig god som tilbehør til et godt stykke kød - dressingen er lavet med den umiddelbart lidt mislykkede søde chilidressing, men jeg har fundet ud af at saucen kunne reddes ved at varme den lidt op igen i mikroen. Sukrinkrystallerne blev opløst og den tyknede igen, så det sidste blev brugt til denne salat.
Klar anbefaling til en god og mættende salat, med sundt fedt fra nødder og frø - og velsmagende fedt fra bacon.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar