tag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post688602170925428569..comments2022-03-30T17:31:08.230+02:00Comments on Heidis Low Carb Verden: Opskrift: Hjemmelavet marcipan med kokossukkermelis eller tørrede abrikoser, og lidt Steviaheidihttp://www.blogger.com/profile/13348332939320044387noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-47899585305253783182012-12-20T09:57:27.568+01:002012-12-20T09:57:27.568+01:00Hej Heidi,
Du er velkommen til at kigge forbi min ...Hej Heidi,<br />Du er velkommen til at kigge forbi min blog, hvor jeg netop er i gang med at dele opskrifterne på årets konfekt ;-)<br />Glædelig JUL.<br />KH<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-33226089235332119932012-12-20T06:57:17.244+01:002012-12-20T06:57:17.244+01:00Håber det hjalp :-)Håber det hjalp :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-48585399521083427762012-12-20T06:57:03.489+01:002012-12-20T06:57:03.489+01:00Henriette: Det vidste jeg ikke, det med æggehvider...Henriette: Det vidste jeg ikke, det med æggehvider - men jeg vælger nu at tro at det ikke udgør det store problem i de mængder man spiser marcipan lige til juletid :-)<br />Jeg tror ikke jeg kunne have fået det til at hænge sammen uden hvide eller anden væske - især den med kokossukker der blev meget grov ville nok falde fra hinanden.<br /><br />Det lyder godt med de varianter du har planer om - tror også jeg skal have lavet noget støbt chokolade hvis jeg får tid!heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-63449037002750161622012-12-18T17:46:38.067+01:002012-12-18T17:46:38.067+01:00Hold da ferie med stavefejl:) skal vist lave lidt ...Hold da ferie med stavefejl:) skal vist lave lidt aftensmad ...Henriettehttps://www.blogger.com/profile/02277109374703193721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-49642337580463307092012-12-18T17:44:17.336+01:002012-12-18T17:44:17.336+01:00Det er lidt interessant det med æggehviden- jeg ha...Det er lidt interessant det med æggehviden- jeg har aldrig synes det var så nødvendigt-jeg synes det hænger fint sammen uden...<br /> og så er jeg hellere ikke så tosset med lige rå æggehvide ( ja den er past. men det indeholder stadig stoffer som gør at man blokerer for optagelsen af vitaminer) derfor er det ikke smarty med rå æggehvider i større mængder ;)<br /><br />Jeg ksla lave konfekt og støbt chokoldae på fredag; jeg venter til fugten er væk og det bliver frostvejr og tørt så er det nemlig meget nemmere at lave en smuk og blank overflade på chokoladen- bare et tip ;) <br />Min liste består af flg;<br />Med marcipan og overtrukket med chokolade;<br />Nougat og appelsin i tynde lag <br />Med kirsebær ( de gode italienske)<br />Med kaffe og hasselnød<br />Måske med ingefær??<br /><br />Uden marcipan<br />Støbte med ganache<br />Støbte med salt karamel<br />Støbte med pebermynte fondant<br />Nougat med hasselnøddebund<br /><br />Kokosbounty <br /><br />Marshmellows <br />og ja som du nok kan gætte er der et par der laves med sukker ;)<br /><br /><br /><br />Henriettehttps://www.blogger.com/profile/02277109374703193721noreply@blogger.com