tag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post1069838554169358890..comments2022-03-30T17:31:08.230+02:00Comments on Heidis Low Carb Verden: Opskrift: Sprøde og krydrede grønkålschipsheidihttp://www.blogger.com/profile/13348332939320044387noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-25615192572056921702012-10-08T12:57:43.456+02:002012-10-08T12:57:43.456+02:00Charlotte: Du kan roligt prøve - det smager ikke r...Charlotte: Du kan roligt prøve - det smager ikke ret meget af kål, især ikke hvis du bruger godt med krydderier. Og bare de bliver ordentligt sprøde, så gætter man aldrig det er en grøn-sag :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-77946529960436762652012-10-08T10:28:16.814+02:002012-10-08T10:28:16.814+02:00Det må afprøves. Jeg kan slet ikke forestille mig ...Det må afprøves. Jeg kan slet ikke forestille mig hvordan det smager. Har kun spist grønkål som grønlangkål - samt som barn hvor min mor kogte grønkålssuppe, en ret jeg tror jeg vil forsøge mig med - har ikke smagt det i mange år.<br />Hilsen CharlotteCharlotte den 2.https://www.blogger.com/profile/15450545976939979152noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-19049147942772839372012-10-07T08:50:16.152+02:002012-10-07T08:50:16.152+02:00SS: Tak - det er jo det der er sjovt :-)SS: Tak - det er jo det der er sjovt :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-78240922505339015302012-10-07T08:49:47.940+02:002012-10-07T08:49:47.940+02:00Henriette: Tak for infoen - jeg var ikke klar over...Henriette: Tak for infoen - jeg var ikke klar over at kål var bedst at spise tilberedt, så det er nyttig viden. Jeg må dog indrømme at jeg nok vil fortsætte med at spise broccoli rå, da jeg ikke synes det klæder den at blive tilberedt, men som du skriver, lidt er godt :-) <br />Det var i hvert fald en god måde at få grønkål på, og resten blev så brugt råt i en salat med granatæble, æble, fetaost og hindbæreddike og olivenolie. Det var bestemt heller ikke dårligt!<br />heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-13646089044766296802012-10-06T21:39:04.723+02:002012-10-06T21:39:04.723+02:00jeg kan rigtigt godt lide når du afprøver nye veje...jeg kan rigtigt godt lide når du afprøver nye veje...gogo chips :-)SushiStegenhttps://www.blogger.com/profile/18423236328737499212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-42681053042539320242012-10-06T17:56:29.055+02:002012-10-06T17:56:29.055+02:00Spændende -jeg har flere gange set opskriften og a...Spændende -jeg har flere gange set opskriften og aldrig fået afprøvet den<br /> Jeg er lidt skør men jeg har ikke taget hul på de 3 typer grønkål jeg dyrker i år- da jeg ved at det er det jeg kommer til at spise meget af senere på vinteren ;) Det samme gælder jordskokker og savoykål :)<br /><br />Forøvrigt så er kål faktisk en af de grøntsager hvor det er sundest at tilberede- de indeholder et stof der hedder goitrogner som hindrer at man optager jod optimalt. <br />Nu sidder du og tænker "mit stofskifte er vist ok"- men problemet er at de fleste ved ikke om de har et borderline problem med stofskiftet, det er en af de mest oversete sygdomme i den vestlige verden. <br />Så vi andre skal hellere ikke spise rå kål dagligt eller drikke enorme mængder broccoli juice. Lidt er godt. <br />citat slut fra det jeg skrev om spidskål.<br />Så jeg ville roligt spise de tørrede på 100 gr :) jeg er sikker på at der er masser af gode vitaminer tilbage.<br />Henriettehttps://www.blogger.com/profile/02277109374703193721noreply@blogger.com