tag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post8207966532671212073..comments2022-03-30T17:31:08.230+02:00Comments on Heidis Low Carb Verden: Opskrift: Ild i røret/Gisou/Gissou/Oksekød i karryheidihttp://www.blogger.com/profile/13348332939320044387noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-57849717911012989622014-06-01T00:54:49.429+02:002014-06-01T00:54:49.429+02:00Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-45909589116339869962013-08-29T07:45:59.333+02:002013-08-29T07:45:59.333+02:00Malou: Jeg tror heller ikke der er fløde i den ver...Malou: Jeg tror heller ikke der er fløde i den version min mor lavede, så det er en egen-fortolkning, som jo passer godt ind i low carb stilen.<br />Den er nemlig rigtig god, og smager endnu bedre dagen efter - og så er det jo en nem ret at lave stor portion af så der er noget til fryseren. Win-win :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-81924350850574351052013-08-29T07:09:24.112+02:002013-08-29T07:09:24.112+02:00Lækkert med fløde i - det har jeg ikke set før.
J...Lækkert med fløde i - det har jeg ikke set før.<br /><br />Jeg er SÅ træt af at jeg ikke kan huske hvor navnet "Ild i røret" stammer fra - men jeg er vokset op med den ret og er pjattet med den :-)Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-38295472027533560462013-08-19T20:02:16.135+02:002013-08-19T20:02:16.135+02:00Natasja: Tak, det kan jeg kun anbefale at du gør :...Natasja: Tak, det kan jeg kun anbefale at du gør :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-21856164855594157462013-08-19T20:01:52.004+02:002013-08-19T20:01:52.004+02:00Charlotte: ja sådan nogle gryderetter har det med ...Charlotte: ja sådan nogle gryderetter har det med at blive bedre af at stå - og denne er ingen undtagelse.<br />Mht. vanilje, så har jeg skrevet om det her http://hejdis.blogspot.dk/2010/08/indkbstip-vaniljestnger-fra-england.html - det er ved at være længe siden jeg sidst har bestilt hos Vanilla Mart, men de gange jeg har fået fra dem, har jeg været fint tilfreds. (Jeg er begyndt at købe omkring 100 stykker, og så sælger jeg lidt videre til venner og familie - men sådan en portion holder alligevel længe!)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-51952786540590551992013-08-16T09:13:16.387+02:002013-08-16T09:13:16.387+02:00Det lyder rigtigt lækkert :) det må jeg prøve.
Du...Det lyder rigtigt lækkert :) det må jeg prøve.<br /><br />Du er velkommen til at besøge min blog natasjaelvas-verden.blogspot.dk BalanceUbalance https://www.blogger.com/profile/03040941827200959738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-4058402346380523122013-08-15T13:39:20.592+02:002013-08-15T13:39:20.592+02:00Jeg elsker mad der har simret i gryden - smager of...Jeg elsker mad der har simret i gryden - smager ofte bedre dagen efter. Jeg så godt at klidmoster havde lavet ild i røret den anden dag - har aldrig hørt om den ret før - men den skal helt sikkert prøves. <br />mener du engang har talt om vanillestænger fra køb på nettet - tror det var England - var du tilfreds med handlen?<br />CharlotteCharlotte den 2.https://www.blogger.com/profile/15450545976939979152noreply@blogger.com