tag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post8008622035307244934..comments2022-03-30T17:31:08.230+02:00Comments on Heidis Low Carb Verden: Opskrift: Frøbrød uden melheidihttp://www.blogger.com/profile/13348332939320044387noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-35774044769802835992013-02-16T13:22:57.807+01:002013-02-16T13:22:57.807+01:00Charlotte: Selv tak - håber det kan tilfredsstille...Charlotte: Selv tak - håber det kan tilfredsstille din brødtrang.<br /><br />Ja hampefrø! Altså jeg tror ikke du skal regne med det er nogen du bliver skæv af :-) Men de kan bla. fås her http://www.helsam.dk/templates/product.asp?ProductGuid=12515&GroupGuid=2703020 (jeg har dog købt mine i England). De indeholder ikke så mange kulhydrater, men meget fedt og protein, så det er en god afveksling fra de sædvanlige før og kerner man ellers bruger.<br /><br />Det var også det jeg mente mht. ost - så længe det er en fast ost, så kan muggen ikke sende sporer længere ind i osten. Og indtil videre har jeg da overlevet.<br /><br />God weekend til dig!heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-35269579295887599412013-02-16T08:51:54.717+01:002013-02-16T08:51:54.717+01:00100% enig med dig Heidi - brødet er det værste - s...100% enig med dig Heidi - brødet er det værste - savnet er stort. Går fluks ud i køkkenet og bager i dag. Tak for mange gode ideer. Hampefrø? Må en tur til Thylejren;-)<br />M.h.t. mug på ost. Min ostehandler siger det er helt ok at skære de mugne bort - så det tror jeg på.<br />Mange weekendhilsner CharlotteCharlotte den 2.https://www.blogger.com/profile/15450545976939979152noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-10489820272512539512013-02-15T06:41:47.133+01:002013-02-15T06:41:47.133+01:00frk. sveske: Det har været det med sprødheden der ...frk. sveske: Det har været det med sprødheden der er min største udfordring, for jeg har ikke prøvet noget brød (før måske nu) hvor det kunne blive sprødt på en måde som tilfredsstillede min trang til sprødristet franskbrød. Men jeg prøver i weekenden både på en brødrister og i toastmaskine og ser hvordan det bliver. <br />Ostemad er altid lækker - næsten uanset hvilket brød man får det på :-)<br />Ønsker dig en rigtig dejlig fredag og weekend!heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2400020174805669639.post-43863418069804328622013-02-15T06:08:27.289+01:002013-02-15T06:08:27.289+01:00Hej Heidi,
Uh, et godt stykke ristet low carb-brød...Hej Heidi,<br />Uh, et godt stykke ristet low carb-brød med smeltet øko-smør, så savner jeg på ingen måde mel-varianten.<br />Det lyder til at være en lækker opskrift denne og ikke mindst en lækker ostemad, du har fået ;-P<br />God fredag!<br />KH<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.com